Kosie@home (deel 2)

Kosie had dit weekend een nieuw menu, dus dat moest getest worden! De vorige keer was goed bevallen, en de verwachtingen waren uiteraard weer hoog 🙂

Onze bestelling:

  • Tonijntartaar met o.a. geroosterde hazelnoot en wasabimayonaise (2x)
  • Uiensoep met een Rauch Welsh Rarebit (2x)
  • Pithivier, pie van bladerdeeg, gevuld met vlees, kruiden en specerijen
  • Tarte tatin van sjalot, kastanje en zoetzure paddenstoelen met zwarte knoflooksaus

De instructies waren nog eenvoudiger dan de vorige keer, of ik ben er meer aan gewend hoe ze opgeschreven staan.

De tartaar was alleen de dressing erdoor roeren, en dan mooi opmaken:

20200419_175456

Soep is nooit zo fotogeniek, zelfs niet met het broodje erin 🙂

En de keukenrol was even op, dus de rand ook al niet mooi schoongeveegd. Maar de soep was wel heel erg smaakvol!

20200419_193020

En dan de hoofdgerechten. Allebei met een verschillende puree die gewoon uit een spuitzak, au-bain-marie opgewarmd, onderop het bord kon. Groente opwarmen in pannetje en de twee hoofdelementen allebei in de oven.

20200419_201210

20200419_201220

Alles was weer erg lekker met fijne en uitgesproken smaken, we kijken alweer uit naar het volgende menu.

Plaats een reactie