Kosie@home

Het ultieme valsspelen in de keuken (direct na een pizza-brommer bellen) is toch wel als een van je favoriete restaurants gaat thuisbezorgen, “alleen nog puntjes op de i”.

Een bakje per gerecht met alles zo ver mogelijk voorbereid, en een briefje met de instructies. We konden niet kiezen, dus van elke gang twee verschillende opties gekozen en lekker gedeeld.

  • Vooraf: Terrine van wilde gans / Gepekelde Doradefilet
  • Tussen: Bloemkoolveloute / Klassieke minestrone
  • Hoofd: Gestoofde kalfswangetjes / Heilbot met risotto met chorizo en mais

img-20200328-wa0038

Voorafje: alleen maar mooi op het bord leggen:

Soepjes: opwarmen, garnituur opwarmen en afmaken met bijgeleverde olie:

Bij het hoofdgerecht hadden we zowel de oven als pannetjes nodig; de vis en de sjalot werden zelfs al op een bakpapiertje aangeleverd, aan alles gedacht. De wangetjes in jus, en de puree konden gewoon geseald in kokend water.

20200328_205310

Als de coronaperikelen voortduren, gaan we dit zeker nog een keer (of wat) zo doen.

Een gedachte over “Kosie@home

Plaats een reactie